Puutavaran sopimuskuljetukset Pudasjärveltä

Kuljetus Sampo Puurunen Oy on puukuljetusten erikoisosaaja Pudasjärvellä. Teemme puutavaran sopimuskuljetuksia Pudasjärven, Oulun ja Kuusamon alueilla ja miksei hieman kauempanakin. Työskentelemme paikallisille sahoille sekä suomalaisille metsäalan jäteille Stora Ensolle ja Metsä Groupille. Tervetuloa tutustumaan kuljetuspalveluihimme!

Olemme puukuljetusten asiantuntijoita

Yrityksemme on perustettu jo vuonna 1993, ja se on sittemmin ehtinyt kasvaa puutavaran kuljetusten keskikokoiseksi ammattilaiseksi. Puukuljetusten asiantuntijoina olemme valmistautuneet moniin eri tilanteisiin. Yrityksemme palkkalistoilla on yhteensä 12 henkilöä valmiina palvelemaan sinua kuljetustarpeissasi. 


Käytössämme on yhteensä kuusi autoa puukuljetuksia varten. Kapasiteettia siis löytyy, ja pystymme vastaamaan nopeasti ja tehokkaasti pikaisiinkin kuljetustarpeisiin. Pitkän kokemuksen ja asiantuntemuksen avulla sopimuskuljetukset hoituvat meiltä myös aina turvallisesti. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse vuoden ympäri kiireisinäkin aikoina, kun tarvitset raakapuulle kuljetusta.

Yhteystiedot

Sopimuskuljetukset nopeasti ja joustavasti

Puutavaran sopimuskuljetukset pitävät meidät kiireisinä ympäri vuoden. Kuljetamme raakapuuta hakkuualueilta asiakkaidemme luokse keleistä ja vuodenajasta riippumatta. Otathan meihin hyvissä ajoin yhteyttä, jolloin voimme yhdessä sopia raakapuun noudosta ja kuljetuksesta. 


Kokeneena puukuljetusten toimijana tunnemme alan haasteet ja mahdolliset ongelmakohdat jo ennalta, ja asiakkaan kanssa tehtävällä aktiivisella yhteistyöllä pidämme huolen, ettei yllätyksiä pääse sattumaan. Esimerkiksi puutavara-autojen reitit on hyvä käydä läpi ja varmistaa jo etukäteen, jotta rekkamme löytävät tiensä perille ongelmitta. Sopimuskuljetuksista on helppo sopia kanssamme erittäin joustavasti. Kysy meiltä lisää kuljetusten hinnoittelusta ja aikatauluista.

Puukuljetuksen ammattilainen palveluksessasi – tutustu kuvagalleriaamme!